Smart repair

Smart repair is een methode om kleine beschadigingen snel, goedkoop en professioneel te repareren. Er wordt een kleine reparatie gemaakt aan het beschadigde deel, vervolgens wordt deze reparatie professioneel bijgespoten. Bovendien is het voordelig en milieuvriendelijk. Ook is het mogelijk om velgen op deze manier te repareren.

Voordelen: ✔ Kosten besparend ✔ Snelle reparatie ✔ Effectief

Uitdeuken zonder spuiten

Deze reparatietechniek is speciaal ontwikkeld voor het repareren van kleine parkeerdeukjes, hagelschade en andere beschadigingen met een maximale grootte van een golfbal. Deze techniek zorgt ervoor dat de originele lak van de auto intact blijft. De methode is milieuvriendelijk en goedkoper dan plamuren en opnieuw spuiten.

Voordelen: ✔ Kosten besparend ✔ Originele lak behouden ✔ Geen kleurverschil

Koplamprepair

Koplampen hebben veel te verduren door alle weersinvloeden. De coating gaat na verloop van tijd door de UV-straling verweren en mat uitslaan met als gevolg: een slechte lichtbundel en afkeur voor APK. Om hoge kosten tegen te gaan is het herstellen een prijs gunstige oplossing. Koplamprepair is hiervoor DE oplossing!

Krasverwijdering zonder spuiten

Deze methode is mogelijk bij 80% van alle krassen. Voor zowel lichte als diepe krassen in de autolak. Het resultaat is verbluffend. Er word gewerkt met echte autolak die al droogt op het moment dat het word aangebracht. Overtollige lak wordt verwijderd door middel van polijsten. Door het polijsten ontstaat fixatie van de lak in de kras of steenslag. Tevens kan ingebrande vogelpoep ingevuld worden. Is de kras diep? Dan wordt de behandeling herhaald tot het niveau van de oorspronkelijke laklaag.