Detailen van uw auto

Detailen is de verzamelnaam voor het uitgebreid wassen, clayen, polijsten, poetsen, sealen en waxen van uw kostbare bezit. Bijna alle onderdelen van de auto (interieur en exterieur) worden gereinigd en vervolgens zorgvuldig behandeld. Denk aan de carrosserie, ramen, rubbers, velgen, banden, stoelen, en het dashboard.

Hier wordt dan ook alleen maar met hoogwaardige producten gewerkt voor het beste eindresultaat en langdurige bescherming. U kunt dit vergelijken met een uitgebreide schoonheidsbehandeling voor uw auto. Een standaard reconditionering (poetsbeurt/reiniging) van uw auto is te vergelijken met een basis schoonheidsbehandeling. Bij het detailen word er dieper op de materie in gegaan.

Er worden lakmetingen gedaan om te bepalen of de lak defecten en imperfecties hersteld kunnen worden door middel van polijsten. Indien nodig worden krassen ultra fijn uitgeschuurd en weer tot hoogglans gepolijst. Detailen houdt in dat wij uw auto tot in perfectie terugbrengen in nieuwstaat. Hierbij is uiteraard veel passie en vakbekwaamheid gemoeid.