Wie zijn wij:

Sven Speerstra en team Car Makeover

  • professioneel advies / plannen
  • Schadeherstel
  • Smart-Repair
  • Autotransport / Berging
  • Reconditioneren (reinigen) / polijsten

Na veel ervaring te hebben opgedaan in de autobranche hebben wij onze krachten en kennis gebundeld. Op deze manier kwam de ideologie van Car Makeover al snel tot stand in een werkelijk bedrijf.

Nadat wij onze kennis en kracht gedeeld hebben met onze collega’s kwam al snel aan de orde dat wij ons hele bedrijf en collega’s geprofessionaliseerd hebben. Het eindresultaat is dan ook duidelijk te zien in de kwaliteit die wij als team aan u leveren.

Ter informatie

Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen. Indien u wordt gestuurd naar een andere hersteller bent u dit echter NIET verplicht om te doen. Het is uw eigendom en u bepaalt!

Uit onderzoek van de ANWB is gebleken dat uw auto na een poetsbeurt een meerwaarde krijgt van € 500,- tot € 1000,-. Ook als u uw auto wil inruilen bij aankoop van een nieuwe auto is het aan te raden om eerst uw auto te laten reinigen.

Wat doen wij?

Car makeover is gespecialiseerd in het reinigen (reconditioneren) van personenauto’s/bedrijfswagens en caravans. Ook zijn wij gespecialiseerd in schadeherstel, smart repair en onderhoud.

Ons doel?

Bij Car Makeover richten wij ons volledig op service, kwaliteit en klanttevredenheid.